SANTAFUN, KERSTMAN VOOR UW EVENEMENT

Kerstman handtekening
U wilt een Kerstman huren voor uw kerstactiviteit? Geen probleem! Santafun uit Den Bosch beheert de agenda van dé enige echte Kerstman zodat ook u de Kerstman kunt inhuren voor uw evenement.

U kunt de Kerstman inhuren voor uiteenlopende activiteiten. Wanneer u een bedrijfsfeest heeft, een evenement of een ander soort activiteit waar u de Kerstman voor wilt inschakelen, neem dan contact op met Santafun. Wij denken desgevraagd met u mee en adviseren u hoe u uw activiteit nog mooier en grootser kunt maken. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het laten plaatsen van een levenstgroot Kerstdecor zoals u dat alleen zou verwachten in een Amerikaanse Mall.

ONZE KERSTMAN

ONDERSTAAND ONZE KERSTMAN IN ACTIE
Kerstman huren
Kerstman huren
Kerstman huren

MOGELIJKHEDEN

Kerstman huren voor...

Santafun referenties

Referenties

Zij gingen u voor...

WAAR KENT U SANTAFUN VAN?

KERSTMAN VERHUUR EN MEER

Santafun verzorgd al jaren uiteenlopende activiteiten rondom de Kerstperiode. Onze Kerstman liep jarenlang rond in de bekendste winkelcentra van ons land, Hoog Catharijne en Rotterdam Alexandrium en mocht voor Qmusic al eens een bezoek verzorgen.

Santafun kent u niet alleen van Kerstman verhuur. Zusterbedrijf Sinterfun verzorgd al jaren optredens van Sinterklaas en Zwarte Pieten in voornamelijk Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Sinterklaas bezoekt adressen van Roosendaal tot Maastricht en van Eindhoven tot Elburg.

Wellicht heeft u onze Zwarte Pieten gezien tijdens de nationale intocht op TV in roermond 2012. Daar waren enkele van onze pieten meerdere malen prominent in beeld. Onze Zwarte Pieten speelde mee in de succesvolle Nederlandse speelfilm “Alles is Liefde” en waren jarenlang het gezicht van de Sinterklaascampagne van Webwinkel Modern.nl.

Sinterfun verzorgde voor Sint viert Feest maar liefst 45 Zwarte Pieten en werkte Samen met TV Sinterklaas Bram van der Vlugt en TV Sint Fred Butter om “het grootste Sinterklaasfeest onder de rivieren “tot een waar succes te maken.

Mocht u dus denken ons te (her)kennen, dat klopt wij doen veel meer dan alleen Kerstman verhuur.