Kerstman huren, referenties

Kerstman handtekening
Kerstman huren
U wilt een Kerstman huren voor uw kerstactiviteit? Geen probleem! Santafun uit Den Bosch beheert de agenda van dé enige echte Kerstman zodat ook u de Kerstman kunt inhuren voor uw evenement.

In de inmiddels ruim 12 jaar dat Santafun actief is hebben wij al talloze bezoeken uitgevoerd en zo al enkele mooie referenties opgebouwd. Santafun verzorgde jaren lang de Kerstman in shopping mall Alexandrium Rotterdam en Hoog Catherijne in Utrecht. Een paar prachtige referenties van de bekendste winkelcentra van Nederland als u het ons vraagt.

Naast winkelcentra is onze Kerstman bekend van zijn werk voor radiozender QMusic (waar hij enkele luisteraars verraste) en was onze Kerstman jarenlang het gezicht van enkele bekende electronica merken. Onder andere webshop Modern.nl maakte jarenlang gebruik van het portret van onze Kerstman.

Zij gingen u voor

Referenties

KERSTMAN HUREN

De mogelijkheden
Kerstman huren

Op de foto met...

Kerstman huren

Intochten

Kerstman huren

Winkelcentra

Kerstman huren

Evenementen

Kerstman huren

Kerstpakketten service

Kerstman huren

Op maat...

KERSTMAN REFERENTIES

Kerstman referenties en meer

Santafun heeft inmiddels vele bezoeken verzorgd en op die manier een aantal prachtige referenties opgebouwd zoals u op deze pagina kunt zien.

Santafun verzorgd niet alleen bezoeken in Nederland, maar ook daarbuiten. Zo maakte bijvoorbeeld Mediamarkt België dankbaar gebruik van onze Kerstman om hun winkels te promoten.

Naast het inhuren van een Kerstman is het mogelijk om, via zusterbedrijf Sinterfun, Sinterklaas en zijn Pieten in te huren. Op die manier zijn er nog veel meer prachtige referenties aan onze toch al lange lijst toe te voegen. Wij verzorgde onder andere de intocht in Boxtel Selissen (noord Brabant), begeleidde TV Sint Bram van der Vlugt, TV Sint Stefan de Walle en TV Sint Fred Butter tijdens hun vele optredens. Grote en minder grote bedrijven als Bosch, VHL, Voetbalclub Willem-II, Feenstra Warmte totaal zorg, CZL, JVH Gaming, Novomatic en Supermarktketen Plus maakte al eens gebruik van onze diensten.

Wordt u de volgende op onze toch al prachtige referentielijst?

Kerstman huren: Prijzen

Het inhuren van een Kerstman voor uw Kerstactiviteit is sterk afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Wij hebben geen standaard pakketprijzen, maar maken een prijs op maat voor u.

Richtprijs Kerstman inhuren
Uiteraard hebben wij wel richtprijzen. U kunt al een Kerstmanbezoek boeken vanaf €300,- exclusief BTW en exclusief reiskosten.

(Wij voeren geen huisbezoeken uit)