Op de Foto met de Kerstman

Kerstman handtekening

Het huren van dé Kerstman kan voor vrijwel iedere setting in uw winkelcentrum, uw Kerstmarkt of andere Kerstgerelateerd evenement. De Kerstman kan plaatsnemen in een Kerstdecor om vervolgens met de aanwezigen op de foto te gaan. Natuurlijk kan hij ook rondlopen en uw bezoekers begroeten.

Santafun uit den Bosch verzorgt bezoeken van de Kerstman en zijn Kerstelf voor een heuse fotosessie. U kunt de Kerstman boeken inclusief fotograaf. Deze maakt de foto’s en bied deze achteraf digitaal bij u aan. Direct de foto afdrukken met uw logo is ook mogelijk. Op de foto met de Kerstman wordt een waar feest met het Kerstentertainment team van Santafun!

Vraagt u ook eens naar de mogelijkheden om de Kerstman en Kerstelfen voor meerdere dagdelen te boeken. U kunt de Kerstman ook huren tezamen met een enorm Kerstdecor dat niet zou misstaan in een Amerikaanse shoppingmall.

U kunt een Kerstman huren voor heel Nederland en België in de weekenden na 6 december t/m 6 januari en uiteraard op 1e en 2e Kerstdag. In overleg met u maken wij een programma op maat om de intocht van de Kerstman tot een succes te maken.

Op de Foto met de Kerstman: Prijzen

Het inhuren van een Kerstman voor uw Kerstactiviteit is sterk afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Wij hebben geen standaard pakketprijzen, maar maken een prijs op maat voor u.

Richtprijs Kerstman inhuren
Uiteraard hebben wij wel richtprijzen. U kunt al een Kerstmanbezoek boeken vanaf €300,- exclusief BTW en exclusief reiskosten.

(Wij voeren geen huisbezoeken uit)

Zij gingen u voor

Referenties

Waar kent u ons van?

De Kerstman huren

Wanneer u onze Kerstman in huurt weet u zeker dat u een professionele en ervaren Kerstman op bezoek krijgt. Onze Kerstman komt overal en blijft immer in zijn rol. Naast de Kerstman kunt u ook bezoek krijg van zijn elfen, die de Kerstman helpen tijdens zijn bezoek.

Meer dan alleen de Kerstman

Santafun kent u niet alleen van het huren van een Kerstman. Zusterbedrijf Sinterfun verzorgd al jaren optredens van Sinterklaas en Zwarte Pieten in voornamelijk Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Sinterklaas bezoekt adressen van Roosendaal tot Maastricht en van Eindhoven tot Elburg.

Wellicht heeft u onze Zwarte Pieten gezien tijdens de nationale intocht op TV in Roermond 2012. Daar waren enkele van onze pieten meerdere malen prominent in beeld.

Onze Zwarte Pieten speelde mee in de succesvolle Nederlandse speelfilm “Alles is Liefde” en waren jarenlang het gezicht van de Sinterklaascampagne van Webwinkel Modern.nl.

Sinterfun verzorgde voor Sint viert Feest maar liefst 45 Zwarte Pieten en werkte Samen met TV Sinterklaas Bram van der Vlugt en TV Sint Fred Butter om “het grootste Sinterklaasfeest onder de rivieren “tot een waar succes te maken.

Mocht u dus denken ons te (her)kennen, dat klopt wij doen veel meer dan alleen Kerstman verhuur.