Kerstman huren voor uw winkelcentrum

Kerstman handtekening

Santafun uit den Bosch verzorgt bezoeken van de Kerstman en zijn Kerstelf aan uw winkelcentrum, shoppingcentre of shoppingmall voor bijvoorbeeld het uitdelen van kleine kerstgeschenken of voor een heuse fotosessie.

Het huren van dé Kerstman kan voor vrijwel iedere setting in uw winkelcentrum. De Kerstman kan plaatsnemen in een Kerstdecor om vervolgens met de aanwezigen op de foto te gaan. Ook kan hij een ritje in zijn arreslee verzorgen samen met bezoekers. HEt zijn maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden van een bezoek van de Kerstman aan uw winkelcentrum

Vraagt u ook eens naar de mogelijkheden om de Kerstman en Kerstelfen voor meerdere dagdelen te boeken. U kunt de Kerstman ook huren tezamen met een enorm Kerstdecor dat niet zou misstaan in een Amerikaanse shoppingmall.

U kunt een Kerstman huren voor heel Nederland en België in de weekenden
na 6 december t/m 31 januari en uiteraard op 1e
en 2e Kerstdag. In overleg met u maken wij een
programma op maat om het bezoek van de Kerstman
tot een succes te maken.

U kunt een Kerstman huren voor heel Nederland en België in de weekenden na 6 december t/m 6 januari en uiteraard op 1e en 2e Kerstdag. In overleg met u maken wij een programma op maat om de intocht van de Kerstman tot een succes te maken.

Winkelcentrum, tuincentrum of meubelboulevard

Ook voor een bezoek aan uw tuincentrum of meubelboulevard

Het huren van dé Kerstman kan voor vrijwel iedere setting. Ook voor een bezoek aan uw tuincentrum of uw meubelboulevard. Wij kunnen zorgen voor Kerstman en Kerst elfen voor een heuse fotoshoot. Daarbij kunnen wij zorgen voor een mooi decor.

De Kerstman bezoekt graag, al dan niet met zijn Kerstelf uw winkelcentrum, tuincentrum of meubelboulevard. Een dergelijk bezoek verhoogd de sfeer en zal zeer zeker een glimlach op de gezichten van de bezoekers toveren. Naast de Kerstman en en zijn elf kunt u bij ons ook terecht voor een koor, sfeervol muziekgezelschap of een fotoshoot met de Kerstman.

Zij gingen u voor

Referenties

Waar kent u ons van?

De Kerstman huren

Wanneer u onze Kerstman in huurt weet u zeker dat u een professionele en ervaren Kerstman op bezoek krijgt. Onze Kerstman komt overal en blijft immer in zijn rol. Naast de Kerstman kunt u ook bezoek krijg van zijn elfen, die de Kerstman helpen tijdens zijn bezoek.

Meer dan alleen de Kerstman

Santafun kent u niet alleen van het huren van een Kerstman. Zusterbedrijf Sinterfun verzorgd al jaren optredens van Sinterklaas en Zwarte Pieten in voornamelijk Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Sinterklaas bezoekt adressen van Roosendaal tot Maastricht en van Eindhoven tot Elburg.

Wellicht heeft u onze Zwarte Pieten gezien tijdens de nationale intocht op TV in Roermond 2012. Daar waren enkele van onze pieten meerdere malen prominent in beeld.

Onze Zwarte Pieten speelde mee in de succesvolle Nederlandse speelfilm “Alles is Liefde” en waren jarenlang het gezicht van de Sinterklaascampagne van Webwinkel Modern.nl.

Sinterfun verzorgde voor Sint viert Feest maar liefst 45 Zwarte Pieten en werkte Samen met TV Sinterklaas Bram van der Vlugt en TV Sint Fred Butter om “het grootste Sinterklaasfeest onder de rivieren “tot een waar succes te maken.

Mocht u dus denken ons te (her)kennen, dat klopt wij doen veel meer dan alleen Kerstman verhuur.

Kerstman huren voor uw winkelcentrum: Prijzen

Het inhuren van een Kerstman voor uw Kerstactiviteit is sterk afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Wij hebben geen standaard pakketprijzen, maar maken een prijs op maat voor u.

Richtprijs Kerstman inhuren
Uiteraard hebben wij wel richtprijzen. U kunt al een Kerstmanbezoek boeken vanaf €300,- exclusief BTW en exclusief reiskosten.

(Wij voeren geen huisbezoeken uit)