Kerstman huren voor uw bedrijf

Kerstman handtekening

Santafun uit den Bosch verzorgt optredens van de Kerstman en zijn Kerstelf aan uw bedrijf of bedrijfsfeest voor bijvoorbeeld het uitdelen van de Kerstpakketten ( Kerstpakkettenservice )of kadootjes.

Het huren van dé Kerstman kan voor vrijwel iedere setting rondom uw bedrijfsfeest. De Kerstman kan plaatsnemen in een Kerstdecor om vervolgens met de aanwezigen op de foto te gaan. Onze Kerstman komt graag bij bedrijven voor elk type bedrijfsfeest, groot of klein.

Daarnaast kan de Kerstman een perfecte ambassadeur zijn voor uw bedrijf wanneer hij relatiegeschenken uit gaat delen aan uw zakelijke relaties. Ook dit is en onderdeel van onze Kerstpakkettenservice.

U kunt een Kerstman huren voor heel Nederland en België in de vanaf 6 december t/m 6 januari en uiteraard op 1e en 2e Kerstdag. In overleg met u maken wij een programma op maat om het bezoek van de Kerstman tot een succes te maken.

Kerstpakketten service

Uitdelen van kerstpakketten of relatiegeschenken.

Het huren van dé Kerstman kan voor vrijwel iedere setting. Ook voor een bezoek aan uw tuincentrum of uw meubelboulevard. Wij kunnen zorgen voor Kerstman en Kerst elfen voor een heuse fotoshoot. Daarbij kunnen wij zorgen voor een mooi decor.

De Kerstman bezoekt graag, al dan niet met zijn Kerstelf uw winkelcentrum, tuincentrum of meubelboulevard. Een dergelijk bezoek verhoogd de sfeer en zal zeer zeker een glimlach op de gezichten van de bezoekers toveren. Naast de Kerstman en en zijn elf kunt u bij ons ook terecht voor een koor, sfeervol muziekgezelschap of een fotoshoot met de Kerstman.

Zij gingen u voor

Referenties

Kerstman huren voor uw bedrijf: Prijzen

Het inhuren van een Kerstman voor uw Kerstactiviteit is sterk afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Wij hebben geen standaard pakketprijzen, maar maken een prijs op maat voor u.

Richtprijs Kerstman inhuren
Uiteraard hebben wij wel richtprijzen. U kunt al een Kerstmanbezoek boeken vanaf €300,- exclusief BTW en exclusief reiskosten.

(Wij voeren geen huisbezoeken uit)

Waar kent u ons van?

De Kerstman huren

Wanneer u onze Kerstman in huurt weet u zeker dat u een professionele en ervaren Kerstman op bezoek krijgt. Onze Kerstman komt overal en blijft immer in zijn rol. Naast de Kerstman kunt u ook bezoek krijg van zijn elfen, die de Kerstman helpen tijdens zijn bezoek.

Meer dan alleen de Kerstman

Santafun kent u niet alleen van het huren van een Kerstman. Zusterbedrijf Sinterfun verzorgd al jaren optredens van Sinterklaas en Zwarte Pieten in voornamelijk Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Sinterklaas bezoekt adressen van Roosendaal tot Maastricht en van Eindhoven tot Elburg.

Wellicht heeft u onze Zwarte Pieten gezien tijdens de nationale intocht op TV in Roermond 2012. Daar waren enkele van onze pieten meerdere malen prominent in beeld.

Onze Zwarte Pieten speelde mee in de succesvolle Nederlandse speelfilm “Alles is Liefde” en waren jarenlang het gezicht van de Sinterklaascampagne van Webwinkel Modern.nl.

Sinterfun verzorgde voor Sint viert Feest maar liefst 45 Zwarte Pieten en werkte Samen met TV Sinterklaas Bram van der Vlugt en TV Sint Fred Butter om “het grootste Sinterklaasfeest onder de rivieren “tot een waar succes te maken.

Mocht u dus denken ons te (her)kennen, dat klopt wij doen veel meer dan alleen Kerstman verhuur.