Kerstman huren voor een intocht

Kerstman handtekening

Santafun uit Den Bosch verzorgt complete intochten van de Kerstman en zijn Kerstelf. Wilt u dat zij in een arreslee door de stad gaan, de Kerstmarkt openen of juist met iedereen op de foto gaan? In overleg met u maken wij een programma op maat voor uw intocht.

Het huren van dé Kerstman kan voor vrijwel iedere setting in uw intocht. Wij kunnen zorgen voor Kerstman en Kerst elfen om bijvoorbeeld de fotosessie in goede banen te lijden. Ook een arreslee met koetsier is mogelijk om de intocht extra glans te geven. Ook een (Kerst)koor of een sfeervol muziekorkest behoort tot de mogelijkheden.

U kunt een Kerstman huren voor heel Nederland en België in de weekenden na 6 december t/m 6 januari en uiteraard op 1e en 2e Kerstdag. In overleg met u maken wij een programma op maat om de intocht van de Kerstman tot een succes te maken.

Waar kent u ons van?

De Kerstman huren

Wanneer u onze Kerstman in huurt weet u zeker dat u een professionele en ervaren Kerstman op bezoek krijgt. Onze Kerstman komt overal en blijft immer in zijn rol. Naast de Kerstman kunt u ook bezoek krijg van zijn elfen, die de Kerstman helpen tijdens zijn bezoek.

Meer dan alleen de Kerstman

Santafun kent u niet alleen van het huren van een Kerstman. Zusterbedrijf Sinterfun verzorgd al jaren optredens van Sinterklaas en Zwarte Pieten in voornamelijk Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Sinterklaas bezoekt adressen van Roosendaal tot Maastricht en van Eindhoven tot Elburg.

Wellicht heeft u onze Zwarte Pieten gezien tijdens de nationale intocht op TV in Roermond 2012. Daar waren enkele van onze pieten meerdere malen prominent in beeld.

Onze Zwarte Pieten speelde mee in de succesvolle Nederlandse speelfilm “Alles is Liefde” en waren jarenlang het gezicht van de Sinterklaascampagne van Webwinkel Modern.nl.

Sinterfun verzorgde voor Sint viert Feest maar liefst 45 Zwarte Pieten en werkte Samen met TV Sinterklaas Bram van der Vlugt en TV Sint Fred Butter om “het grootste Sinterklaasfeest onder de rivieren “tot een waar succes te maken.

Mocht u dus denken ons te (her)kennen, dat klopt wij doen veel meer dan alleen Kerstman verhuur.

Zij gingen u voor

Referenties

Kerstman huren voor een intocht: Prijzen

Het inhuren van een Kerstman voor uw Kerst intocht is sterk afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Wij hebben hiervoor geen standaard pakketprijzen, maar maken een prijs op maat voor u.

Richtprijs Kerstman inhuren
Uiteraard hebben wij wel richtprijzen. U kunt al een Kerstman voor uw intocht boeken vanaf €300,- exclusief BTW en exclusief reiskosten.

(Wij voeren geen huisbezoeken uit)