Kerstman huren voor uw evenement, theatershow of TV programma

Kerstman handtekening

Santafun uit den Bosch verzorgt bezoeken van de Kerstman en zijn Kerstelf aan uw evenement, theatershow of aan uw TV programma. Dit kan als keynote speaker, voor een korte toespraak, het uitdelen van relatiegeschenken of als figuratie.

Het huren van dé Kerstman kan voor vrijwel iedere setting tijdens uw evenement. De Kerstman kan eventueel begeleid worden door een aantal Kerstelfen. Ook een arrenslee met koetsier is mogelijk om de evenement of TV programma extra glans te geven

Vraagt u ook eens naar de mogelijkheden om de Kerstman en Kerstelfen voor meerdere dagdelen te boeken. U kunt de Kerstman ook huren tezamen met een enorm Kerstdecor dat niet zou misstaan in een Amerikaanse shoppingmall.

U kunt een Kerstman huren voor heel Nederland en België in de weekenden na 6 december t/m 6 januari en uiteraard op 1e en 2e Kerstdag. In overleg met u maken wij een programma op maat om het bezoek van de Kerstman tot een succes te maken.

Waar kent u ons van?

De Kerstman huren

Wanneer u onze Kerstman in huurt weet u zeker dat u een professionele en ervaren Kerstman op bezoek krijgt. Onze Kerstman komt overal en blijft immer in zijn rol. Naast de Kerstman kunt u ook bezoek krijg van zijn elfen, die de Kerstman helpen tijdens zijn bezoek.

Meer dan alleen de Kerstman

Santafun kent u niet alleen van het huren van een Kerstman. Zusterbedrijf Sinterfun verzorgd al jaren optredens van Sinterklaas en Zwarte Pieten in voornamelijk Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg). Sinterklaas bezoekt adressen van Roosendaal tot Maastricht en van Eindhoven tot Elburg.

Wellicht heeft u onze Zwarte Pieten gezien tijdens de nationale intocht op TV in Roermond 2012. Daar waren enkele van onze pieten meerdere malen prominent in beeld.

Onze Zwarte Pieten speelde mee in de succesvolle Nederlandse speelfilm “Alles is Liefde” en waren jarenlang het gezicht van de Sinterklaascampagne van Webwinkel Modern.nl.

Sinterfun verzorgde voor Sint viert Feest maar liefst 45 Zwarte Pieten en werkte Samen met TV Sinterklaas Bram van der Vlugt en TV Sint Fred Butter om “het grootste Sinterklaasfeest onder de rivieren “tot een waar succes te maken.

Mocht u dus denken ons te (her)kennen, dat klopt wij doen veel meer dan alleen Kerstman verhuur.

Zij gingen u voor

Referenties

Kerstman inhuren: prijzen

Wat kost het inhuren van een Kerstman

Het inhuren van een Kerstman voor uw Kerstactiviteit is sterk afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Wij hebben geen standaard pakketprijzen, maar maken een prijs op maat voor u.

Richtprijs Kerstman inhuren
Uiteraard hebben wij wel richtprijzen. U kunt al een Kerstmanbezoek boeken vanaf €300,- exclusief BTW en exclusief reiskosten.

(Wij voeren geen huisbezoeken uit)