Santafun Sinterklaas huren

Sinterklaas huren

U wilt Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten huren? Dat kan bij Sinterfun Sinterklaasactiviteiten. Een Sinterklaas huren was nog nooit zo makkelijk. Sinterfun beheert de agenda van Sinterklaas voornamelijk voor de regio Den Bosch, echter is bezoek in heel Nederland mogelijk. Bezoekt u eens de website en vraag naar de mogelijkheden!

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten kunt u huren voor al uw Sinterklaas activiteiten, van een Sinterklaasintocht tot bedrijfsfeest en van fotoshoot voor advertenties tot verschijning op uw evenement. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn u graag van dienst.

Sinterklaas huren


Sinterklaas huren

Sinterklaas huren voor bedrijfsfeesten

Sinterklaas hurenWanneer u een bedrijfsfeest heeft waar de kinderen van uw werknemers een attentie ontvangen kunt u dé Sinterklaas huren om het feest compleet te maken. U kunt kiezen voor een standaard bezoek of een Sinterklaasshow die elk jaar wordt geschreven.

MEER INFORMATIE  CONTACT OPNEMEN

Sinterklaas huren voor intochten

Kerstman hurenSinterklaas bezoekt graag uw stad, dorp of deelgemeente. Sinterfun verzorgt graag De Sinterklaas en een aantal van
zijn Zwarte Pieten. Samen met u wordt het programma bekeken en zullen wij u graag van advies voorzien.
Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Sinterklaas promotionele activiteiten
Ook is het mogelijk Sinterklaas en zijn zwarte Pieten in te zetten voor activiteiten in en rond uw winkel. Laat kinderen eens op de foto gaan met Sinterklaas of laat hem zijn kado's uitzoeken in uw winkel.
Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

CONTACT OPNEMEN

Sinterklaas huren voor bezoek aan winkelcentra

Sinterklaas hurenSinterklaasbezoeken aan een winkelcentrum of meubelboulevard zijn altijd bijzonder. Sinterklaas loopt over het algeme vrij tussen het winkelend publiek en neemt alle tijd voor de aanwezige kinderen Zwarte Pieten delen volop strooigoed uit en zorgen voor de nodige hilariteit. Een sinterklaasbezoek aan een winkelcentrum wordt zo altijd een vrolijke activiteit.

Sinterklaas kan worden vergezelt van vele verschillende type Zwarte Pieten zoals jongleer Pieten of een echte Pietenband. Ook een fotosessie met Sinterklaas en zijn Pieten behoort tot de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE  CONTACT OPNEMEN

Sinterklaas huren theater of TV

Sinterklaas hurenWanneer u een groot Sinterklaasfeest organiseert en u heeft een groot scala aan goed geklede en verzorgde Zwarte Pieten nodig, dan bent u bij Sinterfun aan het goede adres. wij kunnen voor u een groot scala aan Zwarte Pieten regelen die voor u uw evenement tot een waar feestje maken. Zo organiseerden wij 45 Zwarte Pieten voor Sint viert feest in Eindhoven.

Sinterklaas huren voor op TV

In de aanloop naar 5 december is Sinterklaas een steeds vaker geziene gast in TV programma's. Niet alle nationale zenders, maar ook regionale zenders gebruiken Sinterklaas of zijn Zwarte Pieten om de uitzending meer sfeer te geven of tijdens speciale Sint uitzendingen. Wij maken van uw uitzending graag een feestje en helpen u graag mee het Sinterklaasgevoel uit te dragen via de televisie.

MEER INFORMATIE  CONTACT OPNEMEN

Sinterklaas huren voor fotoshoot voor advertenties

Sinterklaas hurenSinterfun, heeft een scala aan kleurige pakken die altijd wel inzetbaar zijn in combinatie met uw huiskleuren. Heeft u 1 of meerdere zwarte Pieten nodig of zelfs Sinterklaas in hoogst eigen persoon die voor uw product of dienst een reclameshoot ondergaat? Wij kunnen u aan de juiste personen in de juiste kostuums helpen. Zo waren wij een aantal jaren op rij hét gezicht van Modern.nl, dé consumenten electronica site van Nederland.


MEER INFORMATIE  CONTACT OPNEMEN