Kerstman huren

Kerstman huren

U wilt een Kerstman huren voor uw kerstactiviteit? Geen probleem! Santafun uit Den Bosch beheert de agenda van dé enige echte Kerstman zodat ook u De Kerstman kunt inhuren voor uw Kerstactiviteit

U kunt de Kerstman inhuren voor uiteenlopende activiteiten. Wanneer u een bedrijfsfeest heeft, een evenement of een ander soort activiteit waar u de Kerstman voor wilt inschakelen, neem dan contact op met Santafun. Wij denken desgevraagd met u mee en adviseren u hoe u uw activiteit nog mooier en grootser kunt maken. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het laten plaatsen van een levenstgroot Kerstdecor zoals u dat alleen zou verwachten in een Amerikaanse Mall.

Kerstman huren


Kerstman huren

Kerstman inhuren

Kerstman hurenWanneer u een bedrijfsfeest heeft waar de kinderen van uw werknemers een attentie ontvangen kunt u Santafun inschakelen, of wellicht wilt u de Kerstman uw relatiegeschenken laten uitdelen.

Ook voor uw TV commercial, fotoshoot voor advertenties of uw intocht is de Kerstman van Santafun te boeken. U ziet het u kunt een Kerstman huren voor vele activiteiten. Informeert u eens naar de mogelijkheden.

 

KERSTMAN BOEKEN  CONTACT OPNEMEN